Brand new

PB 2.0: Blinkende productnamen & een splinternieuwe supersnelle site

Trek die gordijnen open, mensen! PB 2.0 is hier en het is als een shot adrenaline voor je digitale ervaring. We hebben niet stilgezeten, oh nee. Met nieuwe productnamen die je doen watertanden en een gloednieuwe website die je bij de hand neemt en je laat zien waar het allemaal om draait, brengen we een revolutie teweeg. Geen gedoe meer, geen eindeloos zoeken naar informatie. Met het nieuwe Your Filter Factory wordt het vinden van wat je nodig hebt een fluitje van een cent, zowel voor dealers als voor de eindgebruiker. Welkom bij de toekomst, welkom bij PB 2.0.

Een eigen waterfiltratiesysteem winnen? Join de foutenjacht

Vindt de foutjes en hengel de hoofdprijs

Maar wacht, we willen niet alleen onze eigen trommel roeren. We willen jouw eerlijke, ongezouten mening. Speur onze nieuwe site af als een detective op zoek naar aanwijzingen. Vind je iets dat beter kan? Een bugje hier, een tikfoutje daar? Laat het ons weten! En wees niet bang om creatief te zijn. Als je met iets origineels op de proppen komt, maak je kans op je eigen waterfiltratiesysteem. Ja, je hoort het goed! Dus laat die innerlijke Sherlock naar buiten komen en help ons om PB 2.0 naar een hoger niveau te tillen.

Geef je ongezouten mening

Op zoek naar een kans om je innerlijke criticus los te laten én een kans te maken op je eigen waterfiltratiesysteem? Zoek niet verder! Vul het onderstaande formulier in en geef je ongezouten mening over onze producten en nieuwe website.